Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Facebook

Navštivte nás také na Facebooku!

Už víte odkud jsme? Stále nevíte jak nás kontaktovat?

Vyhledávání





Hledáte něco a nemůžete to najít? Zkuste to níže.

12. KOLO -    7. 11. 2015
Plavsko - Nová Ves
3 : 1  (3 : 1)
Branky (Asistence): Bielek M. (Trmal)
ŽK: 1:1
Rozhodčí: Kořínek
Diváci: 40
Do zápasu jsme nastoupili v této sestavě:
       
  Musil  
     
  Bumba  

Adensam J.

Harazím

Břenek P.

 Bielek M. Candra P. "C" Javorský Z.
                
Trmal Tetík Šmíd

Střídání:
45´ Javorský Z. => Adensam Pavel
78´ Trmal => Javorský P.

Bláznivá dvacetiminutovka
Na malém place se děly velké věci od úvodního hvizdu sudího Kořínka. 3. minuta a domácí jásali, po výkopu gólmana Novotného a nedorozumění Bumby s Adenzamem se trefil Punda. Diváci se ani nestačili usadit a domácí Bureš pohotovou střelou zvýšil skóre na 2:0. A když v 17. minutě zaspala obrana Spartaku potřetí a nechala vystřelit útočníka Vejsadu, bylo to s ambicemi na výhru Nové Vsi na bodě mrazu. Leč stav 3:0 jakoby z hráčů Spartaku shodil nervozitu a hra novoveských hráčů se rapidně změnila. Měli více mičudu na noze, jenže svou převahou vyjádřili jen navýšením počtu rohových kopů. Po jednom znich se podařilo snížit stav Michalovi Bielkovi a když do sítě nezapadla střela Pavla Břenka a ani trestný kop Candry, šlo se do kabin za stavu 3:1.
Další branky nepadly
Druhá půle začala pomalým tempem a hra se tím pádem zcela vyrovnala. Bohužel, pro oko diváka se hrálo jen po vápna a více bavily výroky rozhodčího Kořínka. Za zmínku stojí krásná střela do břevna domácího Vejsady a také zákrok domácího stopera Heřmánka, který zaskočil za svého brankáře na brankvé čáře a vychytal jak Candru, tak i dorážejícího Trmala. A tak se druhý poločas obešel bez branek a Spartak opět na venkovním hřišti nedosáhl na bodový zisk.

Ohlasy k zápasu:
TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí Petr Kolafa - trenér Spartaku: K mému překvapení se hrál klidný fotbal, bez nějakých zákeřností.. Vyrovnaný zápas, který vlastně rozhodly 3 velmi hrubé chyby v naší obraně během úvodních dvaceti minut. Poté jsme se snažili se zápasem něco udělat, bohužel neměli jsme střelecké štěstí jako celý podzim ve venkovních utkáních. Doma nám tam padne vše a venku se na branku strašně nadřem.


Recenze k tomuto zápasu je uvedena také zde.

Majkl

Zpět