Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Facebook

Navštivte nás také na Facebooku!

Už víte odkud jsme? Stále nevíte jak nás kontaktovat?

Vyhledávání





Hledáte něco a nemůžete to najít? Zkuste to níže.

19. KOLO -    28. 5. 2016
Majdalena - Nová Ves
2 : 1  (0 : 0)
Branky (Asistence): Trmal (Candra P.)
ŽK:  2:1
Rozhodčí: Kollmann
Diváci: 25
Do zápasu jsme nastoupili v této sestavě:
       
  Musil  
     
  Bumba  
Adensam Jan Košumberský "C" Břenek P.
  Harazím  
  Holzer Candra P. Bielek M.
       
  Javorský P. Tetík  

Střídání:
46´ Javorský P. => Trmal

Bez chuti a bez zápachu...
Za pěkného slunečného počasí se odehrálo v sobotu utkání na Majdacampu mezi domácí Sloupárnou Majdalena a Novou Vsí. Tento mač měl jasného favorita, a to hosty z Nové Vsi, kteří okupovali druhou příčku v tabulce. Hra byla v prvním poločase nemastná a neslaná, nic zajímavého se nedělo, hrálo se od šestnáctky k šestnáctce. S přibývajícím časem se hosté dostávali více do hry, bohužel pro diváka jen ve středu hřiště. Střeleké pokusy Candry domácí pokaždé zblokovali. Borci z Majdošky v první půli nevymysleli vůbec nic a tak pomalu začal úřadovat sudí. Často faulující Kido si sice vykoledoval žlutou kartu hned za první zákrok, ale za ten samý druhý zákrok rozhodčí řekl, přeci už jednu má. A když byl sudí upozorněn na nepovolenou výbavu hráče Kida, za což se také uděluje žlutá karta, tak rozhodčí opět komentoval, že už jednu má. Takže do kabin se šlo za stavu 0:0...
Vedení Spartak neudržel...
Druhý poločas začal tam kde skončil, hosté poslali na plac kanonýra Pavla Trmala a veškeré balony směřovali na něj... Vyplatilo se to v 66. minutě, kdy obraně Majdošky utekl a zkušeně skóroval, střelou po zemi na zadní tyč kolem vybíhajícího gólmana - 0:1 !!! V 67. minutě se ke slovu dostala domácí Majdalena, na středu hřiště vybojoval míč Honza Kido a vyslal pěknou nahrávku po zemi na nabíhajícího Romana Bezemka. Ten převzal míč ve vápně a byl faulován??? hostujícím hráčem. Opět se na scénu vrací sudí, a to k překvapení všech co na hřišti a u hřiště byli. Zadul do píšťalky a ukázal na penaltový puntík. Mičudu si postavil penaltový střelec Pavel Bezemek a střelou do šibenice proměnil - 1:1 !!! A to ze strany sudího není vše..Tentokrát odpouští červnou kartu hostujícímu Harazímovi, zřejmě ho tížilo svědomí. Do 73. minuty byl fotbal z obou stran značně nervózní... Poté unikl domácí bek Kuba Ludvík po pravé straně a centroval do vápna, pro centr si šel gólman hostů, kterému však míč vypadl z rukou. Lehkou práci měl nabíhající Vojta Bíňovec, jenž dorážel do prázdné brány - 2:1 !!! To byla pro hráče Spartaku dosti přísná rána do vazu. Hráči Majdaleny se zatáhli a začali bránit hubený výsledek, hosté bušili do plných. Otevřeli více hru z čehož mohl těžit Šustek, který si při brejku posadil na zadek celou obranu Spartaku včetně gólmana, jenže si pak málem rozbil hlavu o tyč i s míčem. Zřejmě ho prázdná svatyně vyděsila. A když se v 89. minutě nepískala penalta na Candru, když byl atakován gólmanen Čurdou, zůstaly body na domácím place.

Ohlasy k zápasu:
TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Petr Kolafa - trenér Spartaku: Co k tomu řící, náš výkon nebyl dobrý. Měli jsme optickou převahu po vápno, nýbrž bez šancí. Zápasu by slušela remíza, což si myslelo více zúčastněných. Ale to co předvedl pan Kollmann jsem už dlouho neviděl, k tomu se přidala fatální chyba našeho brankáře. Bez šancí a branek se vyhrát nedá, ale těžké je motivovat kluky po tak hrubém ovlivnění zápasu.... při těchto situacích mě přestává fotbal bavit!!!


Recenze k tomuto zápasu je uvedena také zde.

Candris

Zpět