Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Facebook

Navštivte nás také na Facebooku!

Už víte odkud jsme? Stále nevíte jak nás kontaktovat?

Vyhledávání





Hledáte něco a nemůžete to najít? Zkuste to níže.

4. KOLO -    17. 9. 2016
H. Žďár - Nová Ves
2 : 3  (1 : 0)
Branky (Asistence): Harazím (Holzer), Bielek M. (Harazím), Bielek M. (----)
ŽK:  2:0; ČK:  1:0
Rozhodčí: Novák
Diváci: 30
Do zápasu jsme nastoupili v této sestavě:
       
  Průša  
     
  Mezera "C"  
Adensam Jan Břenek Candra Vl.
  Harazím  
  Holzer Bielek M. Tetík
       
  Trmal Dibďák  

Náhradníci:
Pavel Javorský

Betonárka Candrmrk od první minuty…
K zápasu jsme odjížděli jen s torzem týmu a bez trenérského dua Břenek,Kolafa. Ke zraněným lídrům (Candris a Košum ) se omluvil Čáp Hrojda, Bumby je v trestu, Škácha se nevrátil z pracovní cesty. A to oba krajní beci museli nastoupit s nakopnutým kotníkem. A tak taktika byla jasná, od začátku hrát ze zavřené obrany, čekat na šance a podle slov Candrise (Pavla Candry) dát o jeden gól více jak oni. Borci z H.Žďáru od první minuty tlačili na pilu, měli obrovskou převahu na balonu, ale branku se jim ohrozit nedařilo. Spartakovci poctivě bránili a občas se rychlým brejkem snažil prosadit Mirďa Tetík, který musel nastoupit na levé záloze, bohužel ani jeden náznak šance nedotáhl do golovky. I když domácí tlačili Spartakovce tak se k první střele dostali až ve 38 . minutě, bohužel pro nás tuto střelu golman Průša vyrazil přímo pod nohy dobíhajícího Sliackého 1:0. Ještě, že půle byla skoro za dveřmi a tak už další golová akce nepřišla.

Tři standartky vedli k obratu…
Do druhé půle jsme šli s tím, že opět zůstaneme zalezlí a budeme čekat na šanci. Domácí opět tlačili, ale bez gólového efektu a my byli stále trpělivý a čekali, že se něco ujme. V 58. minutě zahrával Vláďa Candrů standartku od půlící čáry, balon se dostal po odrazu až k nohám Bohouše a ten už věděl co s tím… 1:1. Domácí byli trošinku opaření a než se stačili rozkoukat rozehrávali jsme další přímý kop. Tentokrát ze strany za vápnem a exekutorem byl Bohouš. Nákop propadl až na nohy překvapeného Michala Bielka, který vlastně nemusel dělat skoro nic a stejně by góla dal. 63.minuta 1:2. V tuto chvíli jsme od domácích čekali vítr, ale nestalo se tak. Ba naopak jsme měli velkou šanci my, když se na rohu malého vápna ocitl úplně osamocený Mildáno, jenže jeho halfvolej skončil jen na boční síti. V 70. minutě rozehrával Bohouš rohový kop, golman Slunéčko balon vyrazil za vápno přímo k noze Bielka a ten šajtlý uklízí balon za levou tyč. 1:3. Domácí vrhli všechny síly do útoku, nám doházela štáva a tlak narůstal. 76. minuta a domácí rozehrávali přímý kop 5 metrů za vápnem. Místo střely přes zeď krátká rozehra na nabíhajícího stopéra Reisnera, který dělovkou vyprášil Průšovi hrudník až do sítě. 2:3. Do konce hrací doby domácí tlačili Spartakovce, ale gol nedokázali vstřelit. Závěr si pak zkomplikovali, když se nechal rozhodit Reisner a vykoledoval si červenou kartu.

Ohlasy k zápasu:
TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Vladimír Candra ml. - jednatel Spartaku: Fotbalový jsme nebyli, poctivě jsme bránili, byli trpělivý a vezeme si tři cenné body.
Hráč zapasu: Miloš Mezera


Recenze k tomuto zápasu bude snad uvedena také zde.

Candris

Zpět