Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

Facebook

Navštivte nás také na Facebooku!

Už víte odkud jsme? Stále nevíte jak nás kontaktovat?

Vyhledávání





Hledáte něco a nemůžete to najít? Zkuste to níže.

11. KOLO -    28. 4. 2018
Nová Ves - Lomnice B
6 : 2  (4 : 0)
Branky (Asistence): Tetík (Pospíchal), Candra P. (Harazím), Candra P. (----), Pospíchal (Tetík), Bambule (Candra P.), Pospíchal (Candra P.)
ŽK:  2:3;
Rozhodčí: Kořínek
Diváci: 90
Do zápasu jsme nastoupili v této sestavě:
       
  Musil  
     
  Mezera  
Candra Vl. Košumberský Bumba
  Harazím  
  Bambule Candra P. "C" Bielek M.
       
  Tetík Pospíchal  

Náhradníci:
Petr Bjel
Petr Špringer
Pavel Trmal

Gólová smršť
Utkání začalo ve vysokém tempu, hosté vybaveni technickými hráči se vrhli do útoku od samého začátku. Hráči Spartaku se snažili aktivitu Lomnických hráčů eliminovat vysokým presingem. To se vyplatilo hned ve třetí minutě. Na pravé straně chybující bek hostů nechal uniknout Pospíchala, následovala krásná přihrávka pod sebe na Tetíka, který až na podruhé uklidil míč do sítě - 1:0. Spartak dál tlačil na zadní řady hostů a vyplatilo se to v 7. minutě kdy na středu hřiště vybojoval balón Pavel Candra a střelou přes nohu stopera Marsu rozvlnil síť - 2:0. Lomničtí neházeli flintu do žita a podnikali výpady do obrany domácích. Největší starosti obraně Spartaku dělal šikovný Melichar, několikrát se dostal do šance - jednou ztroskotal na Musilovi, podruhé na stoperovi Mezerovi a potřetí trefil tyč. Zákonitě přišel trest v podobě třetí branky, postaral se o ní aktivní Candra Pavel, když se protlačil obranou do velkého čtverce a kolem brankáře zavěsil, 17. minuta - 3:0. Hosté nic nevzdávali, dostávali se více do hry a obrana Spartaku zastavovala útoky jen za cenu faulů. Bohužel pro hosty ani jednu standartku nedokázali využít a když v 34. minutě frnkl Lomnické obraně Tetík, místo střely volil přihrávku pod sebe na Pospíchala, který měl jednoduchou práci, bylo to 4:0.

Sporné situace, emoce, penalta
Do druhé půle vlétli hosté jako uragán. Byli více na balonu, aktivní do předu, ale nedokázali si vytvořit loženou šanci. Spartak se dostával pod tlak, více než na hru se soustředil na hádání s hlavním arbitrem. V 61. minutě Candra Vladimír zachraňoval situaci pouze za cenu žluté karty. Následnou standartní situaci zahrával kapitán Němec a ostrý centr si do vlastní branky srazil Košumberský - 4:1. Hráče Lomnice tento gól nabudil a tlačili stále více na pilu. V 75. minutě došlo k souboji na kraji pokutového území, kde si velmi špatně počínal domácí Bumba. Píská se penalta, kterou proměnuje Němec - 4:2 ( penalta odpískána správně, i když se to domácím příliš nezamlouvalo). V 77. minutě se po nákopu domácího Candry dostal do úniku Bambule, ten si balón ukopl, hostujíci brankář při odkopu trefil právě dobíhajícího Bambuleho a ten odražený míč uklidil do sítě - 5:2. Opět velké hádání s rozhodčím, tentokrát ze strany Lomnických hráčů, podle nich si hráč Spartaku zpracoval balón rukou. Rozhodčí argumentoval tím, že celou situaci špatně viděl a nemůže posoudit. Hosty tato situace tak rozhodila, že se přestali koncentrovat na hru, více se dohadovali. Za to Spartak zklidnil své emoce a snažil se kontrolovat hru. V 83. minutě se za obranu hostů ještě dostal Pospíchal a svůj výkon korunoval gólem kolem brankáře - 6:2.


Ohlasy k zápasu:
TJ Spartak Nová Ves nad Lužnicí
Petr Kolafa - trenér Spartaku: Věděli jsme, že tým Lomnice „B" má zkušené hráče a podřídili jsme tomu taktiku, jsou silní na balonu a rychlí dopředu, ale v obraně slabší. Nabádal jsem kluky aby na obranu hostů vyvíjeli enormní tlak, že budou dělat chyby... Musím poděkovat všem hráčům za předvedený výkon a bojovnost. Jediné co mi vadí, je že se kluci ve druhé půlce nechali rozhádat, diskutovali s rozhodčím, nevěnovali se hře a pustili soupeře na dostřel...
Hráč zapasu:


Recenze k tomuto zápasu je uvedena také zde.

Candris

Zpět